dimecres, 11 d’abril del 2012

AVALUACIÓ INICIAL

  1. Situa’t de 0 a 10 (0 gens d’acord 10 molt d’acord)

TE2) L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: ____7__
CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: ___10__
TC1) Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : ______9__
DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: __10___
CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: __10___
DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: __5___
TE1) La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: ___7____
DU1) Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: ___4___
TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: _____8___
DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: ___7_____

2 comentaris:

  1. Hola Mercè!
    T'escric perquè no estic d'acord amb la puntuació que has assignat a la següent qüestió: "la tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: __10___ ".
    A partir de la lectura dels mòduls i participant en el debat m'he adonat de què la tecnologia no és neutral, ja que la creem les persones i tota persona es basa en una sèrie de valors, principis i actituds que queden implícits en les seves accions. Per aquest motiu considero que la neutralitat al 100% no la podem aconseguir, per exemple,en el cas de la ciència sempre trobarem una sèrie de valors, finalitats i intencions que ens mouen a investigar cap a una direcció concreta i amb la tecnologia passa exactament el mateix. Per tant, canviaria la puntuació, de fet, jo vaig puntuar amb un 9 i m'he adonat d'aquest error desprès d'haver fet la PAC 1.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Raquel totalment d'acord amb tu, aquest ha estat un dels canvis conceptuals que he adquirit amb el treball de la pac 1. El que passa és que tinc pendent la publicació de la nova valoració de les preguntes que faré aviat. Aquest potser ha estat el punt que m'ha suposat més canvi. Veig que el nostre procés d'aprenentatge va en la mateixa línia.

      Moltes gràcies pel teu comentari.Sort i ànims!

      Mercè Gras

      Elimina